Om virksomheden

Møbelpolstrer Sabina Jagd Cvetanovski

Møbelpolstring & Interiør design

 

København - Islands Brygge

Om virksomheden

Min baggrund og kvalifikationer

Velkommen til mit nyåbnede værksted anno 2018. En drøm, som jeg har gået og bagt på længe, er nu realiseret.

 

I mit værksted gælder en række regler, som udtrykker både min faglige holdninger, men også mit stærke ønske om glade og tilfredse kunder - som forhåbentlig er hjulpet ud i nogle modige valg, med stærke designmæssige udtryk. Mit dogme er i al sin enkelthed, at mine faglige kompetencer, blandet med fede ideer, skal give den optimale løsning.

 

 

Nyåbnet betyder ikke uerfaren. Jeg er udlært fra Skive Tekniske skole i 2008 med den højeste udmærkelse og medalje. Mine første år som udlært havde jeg hos Mette Palsten på Østerbro, hvorefter turen gik til Toronto i Canada hos Soft Options. Jeg har haft opgaver inden for næsten alle ender af møbelpolstrerfaget, og interiør opgaver af alskens art udover. Jeg har således lavet alt fra enorme projekter i statslige ejendomme, de fineste antikke og barokke møbler, bamsestole, til særinstallationer til forvente kæledyr. Mit engagement i opgaverne er det samme og drevet af min dybe passion for faget og min ufravigelige høje standard til udførelsen.


Har du en indretningsidé, uanset hvor færdigbagt den måtte være, så kan du gribe fat i mig. Jeg vil med glæde gå ind i videreudviklingen af din idé og formalisere en plan for hvordan den realiseres.

Det kan også være, at du har en stol med hul i, eller sofaen trænger til et nyt betræk. Skibshynderne kan være afbleget af saltvand og der skal nye lækre til den kommende sæson på havet.Opgaverne jeg løser er mangeartede!

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Sabina Jagd Cvetanovski, Indehaver

Kontakt

Værksted:  Kigkurren 8R,

           2300 København S

Telefon:   +45 9389 9797

Email:     mail@msjc.dk

Instagram: msjc.dk

Kompetencer

 

  • Møbelpolstring
  • Hynder og puder
  • Gardiner
  • Indretning
  • Særlige installationer

Møbelpolstrer Sabina Jagd Cvetanovski

Møbelpolstring & Interiør design

 

© Copyright. All Rights Reserved.